Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-15-2005, 03:33 PM   #1
rverdlm
Senior Member
 
Join Date: May 2005
Location: On the road
Posts: 1,063
Travel to Mexico

Does anyone know if satellite AMC9 will work through most of Mexico? Also does anyone know how to change from AMC9 to SatMex5?
__________________

__________________
Dave & Barbara
KenWorth T2000
2005 Mobile Suites 38RL3 #2338
MorRyde IS 8K axles, LazyBoy recliners, LCD tv
Full time since '96
rverdlm is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2005, 11:26 PM   #2
Hobo
Senior Member
 
Join Date: May 2005
Location: Always on the Road
Posts: 558
here is a link that shows all of Mex is pointable for AMC9 as far As I can see, << http://www.lyngsat.com/tracker/amc9.html >>

Here is a lint to the foot print and it looks like all Mex is covered.
I hope these answer your questions.
<< http://www.ses-americom.com/americom...amc9/index.php >>
Rick
__________________

__________________
Rick & Maggi
03 2500 Chev Der-max
Lemon Tree 04 MS 36TK3 #0886
Hughes Net
Fulltimer since 1999
Find me at https://map.datastormusers.com/user1.cfm?user=2000
Hobo is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2005, 07:37 AM   #3
rverdlm
Senior Member
 
Join Date: May 2005
Location: On the road
Posts: 1,063
Thanks, Hobo. That should be all the info needed.
__________________
Dave & Barbara
KenWorth T2000
2005 Mobile Suites 38RL3 #2338
MorRyde IS 8K axles, LazyBoy recliners, LCD tv
Full time since '96
rverdlm is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 11:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
×