Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-30-2016, 08:49 AM   #1
Longhauler1
Junior Member
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 6
Furnace won't come on

I have an Atwood 8500 111 series furnace, I have power all the way to the blower / combustion motor , good ground . But noting happening.

Can I assume it's bad ? Or am I missing something ?
__________________

Longhauler1 is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2016, 07:24 PM   #2
Longhauler1
Junior Member
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 6
Well , I figured out the problem. Bad motor.
__________________

Longhauler1 is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2016, 08:27 PM   #3
wingnut60
Site Team
 
Join Date: Sep 2005
Location: Where we park it
Posts: 2,774
Good, I have a Suburban so don't know anything about Atwood.
__________________
2016 Tiffin 40 QBH
2015 38RSSA, traded
2005 TK3 #1869, 10 yrs of memories,
2017 F450 KR--one more Ford is it
2009 F450 4x4-died; 2010 F450-retired
wingnut60 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 06:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
×