Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-22-2008, 10:17 AM   #1
Motor31
Senior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,130
Web site problem

Has anyone else noticed the web site here is very slow to respond? Of all the places I visit, this web site is the slowest to load or change pages. Several times, now getting to be a daily situation, the pages will actually "time out" before moving to the next one. It's getting worse as time goes on.
__________________

__________________
Mike Nancy and the fuzzies
Fulltiming since June 2004
Volvo 660 MH tow vehicle
2005 MS 38RL
2007 Saturn Ion "toad"
2010 Gold Wing "piggyback"
Motor31 is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2008, 12:45 PM   #2
Mike2338
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 56
Yes I have noticed the same.
I think it started about 3 weeks ago or so.
__________________

Mike2338 is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2008, 04:20 PM   #3
igotjam
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Varies
Posts: 105
Agree
__________________
2008 F-450
Aftermarket Brake Controller
2007 ES 36RE3 # 3702
igotjam is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2008, 10:46 AM   #4
Motor31
Senior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,130
It has certainly sped up in the last day or so but is still just a tad slower than other sites I visit. Still a VAST improvement over last week. The Admin must have done some clean up. Thanks!
__________________
Mike Nancy and the fuzzies
Fulltiming since June 2004
Volvo 660 MH tow vehicle
2005 MS 38RL
2007 Saturn Ion "toad"
2010 Gold Wing "piggyback"
Motor31 is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2008, 12:56 PM   #5
Motor31
Senior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,130
The site has slowed down again. It took 3 minutes to log on and another one just to open this page. This happened at 11:50 AM CDST.
__________________
Mike Nancy and the fuzzies
Fulltiming since June 2004
Volvo 660 MH tow vehicle
2005 MS 38RL
2007 Saturn Ion "toad"
2010 Gold Wing "piggyback"
Motor31 is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2008, 12:57 PM   #6
Motor31
Senior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,130
The site has slowed down again. It took 3 minutes to log on and another one just to open this page. This happened at 11:50 AM CDST.
__________________
Mike Nancy and the fuzzies
Fulltiming since June 2004
Volvo 660 MH tow vehicle
2005 MS 38RL
2007 Saturn Ion "toad"
2010 Gold Wing "piggyback"
Motor31 is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2008, 08:58 AM   #7
5thwheeladmin
Site Team
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 270
We are working on this now. Trying to determine if this is a hosting company/server issue or if someone hacked in and loaded sometinng that is chewing up server resources.
5thwheeladmin is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2008, 07:15 PM   #8
5thwheeladmin
Site Team
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 270
Website/Forums should be back up to speed now. We made some corrections to the database and ran an optimization.
5thwheeladmin is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2008, 11:57 PM   #9
rotaxman
Senior Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Liberty Mo (Suburb of Kcmo)
Posts: 559
Website SLOW

I don't think it worked it's slower tonight than it has ever been 03-12-08 1046pm Central time.
__________________
Jerry Sharp
Joyce McAlpin
Two Lives One Dream
2000 F 450 V10
5.38 gears trailer special
Automatic 4R100
20000# Reese Hitch
Trail Air Suspension and Pin Box with Tri Glide
Honda 4500 ex
Hughes Internet
Garmin 2720 talking GPS
Pressure Pro
Junk frame 2009 38TKSB3 #4750
rotaxman is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2008, 10:35 AM   #10
Motor31
Senior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,130
It's definitely not working. It took over 45 seconds just to clear the old page before starting to load the reply window today at 9:30 CDST. I've had the web site time out several times in the last 2 weeks just moving from one page to another in the same thread. Something is doing major damage to the site in regards to navigation.

It's not my PC or connection either, this is the slowest site I visit anywhere and I go to some rather "busy" locations.

It's taken me over 9 minutes just to post this message. The site times out on submitting the message. Then I got a can't find the site message on the browser indicating the site was gone or offline. At this point it looks like the server is hosed or the ISP has totally flogged their bandwidth.
__________________

__________________
Mike Nancy and the fuzzies
Fulltiming since June 2004
Volvo 660 MH tow vehicle
2005 MS 38RL
2007 Saturn Ion "toad"
2010 Gold Wing "piggyback"
Motor31 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 06:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.